ABOT AS

Elektroinstallasjoner

Skreddersydde løsninger som gjør hjemmet ditt både trygt og energieffektivt. Fra belysning til sikkerhetssystemer.
service img

Prosjektering

Optimaliser bedriftens infrastruktur med våre innovative prosjekteringsløsninger, fokusert på effektivitet.
service img

Tele og data

Fra pålitelige nettverksinstallasjoner til sikker og effektiv dataoverføring, holder vi din bedrift tilkoblet og operativ.
service img

Elbil

Led an i elbilrevolusjonen med våre skreddersydde ladeinfrastruktur løsninger for bedrifter.
service img
Abot

Utvalgte
tjenester

Hos Abot dekker vår omfattende erfaring og ekspertise innen elektronikktjenester et bredt spekter av prosjekter, fra intrikate installasjoner til omfattende løsninger. Enten du leter etter løsninger for hjemmet eller bedriften din, dekker tjenestene våre:
Om oss

Firma profil

Med mer enn 30 års erfaring har vi vært ledende innen elektrobransjen, med fokus på å levere skalerbare og kostnadseffektive løsninger til bedriftsmarkedet. Fra avanserte elektriske installasjoner til strategisk prosjektering og automasjonsløsninger, er vårt team klare til å støtte deres prosjekt og sikre en pålitelig elektrisk drift.
Hva vi gjorde

Prosjekter

Vår imponerende prosjektportefølje spenner over hele landet, med vellykkede leveranser til store bedrifter og entreprenører. Se noen av våre bemerkelsesverdige prosjekter her.
Sikret kvalitet og bransjestandarder

Sertifikater

Vi har oppnådd anerkjennelse fra ledende instanser i bransjen, inkludert Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap (DSB), Sentralt Godkjent, Nelfo og Nasjonal kommunikasjonsmyndighet (Nkom). Disse godkjenningene understreker vår forpliktelse til kvalitet, sikkerhet og bransjens beste praksis. Velg oss med tillit, vel vitende om at du samarbeider med en pålitelig partner som setter standarden for profesjonalitet.

Nelfo

Se Mer

Nasjonal kommunikasjonsmyndighet

Se Mer
hva folk sier

Kundens tale

Vi prioriterer å overgå forventningene til våre kunder. Utforsk hva våre samarbeidspartnere har sagt om vår pålitelighet og kvalitet i leveransene.
Vårt team

Møt våre ansatte

Vårt kompetente team, ledet av erfarne ledere som Jack og Thomas, er dedikert til å sikre sømløse leveranser og kvalitet gjennom hele prosessen. Møt resten av vårt dyktige team og se hvordan vi kan bistå med deres prosjekt.
Fra bloggen

Nyheter og innsikt

Hold deg oppdatert med våre blogginnlegg som gir verdifull innsikt og relevant informasjon for bedrifter og entreprenører innen elektrobransjen. Les våre siste innlegg her.