ABOT AS

Elektroinstallasjoner

service img

Elbil

service img

Tele og data

service img

Hva vi leverer

Vår lidenskap for elektrofaget har drevet oss gjennom mange år, og vi fortsetter å levere tjenester til privatmarkedet. Fra elektriske installasjoner og prosjektering til elbil-infrastruktur, er vi dedikert til å gjøre din opplevelse enkel, trygg og bærekraftig.

Utforsk mangfoldet av våre tjenester, og la oss vise deg hvordan vår ekspertise kan gjøre en betydelig forskjell i ditt hjem. Vi er ikke bare dedikert til å levere elektriske løsninger, vi er forpliktet til å skape en varig innvirkning gjennom hver installasjon, hvert prosjekt og hver milepæl vi deler med våre kunder. Velkommen til et selskap der erfaring, dedikasjon og en moderne tilnærming til elektrofaget møtes.

Din elektroinstallatør

1200+

Prosjekter

350+

Kunder

98%

Tilfredshet

Dette sier kunder om oss

Sertifikater

Vi har oppnådd anerkjennelse fra ledende instanser i bransjen, inkludert Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap (DSB), Sentralt Godkjent, StartBANK og Nasjonal kommunikasjonsmyndighet (Nkom). Disse godkjenningene understreker vår forpliktelse til kvalitet, sikkerhet og bransjens beste praksis. Velg oss med tillit, vel vitende om at du samarbeider med en pålitelig partner som setter standarden for profesjonalitet.

Se Mer

Se Mer

Se Mer

Se Mer

Nelfo

Som medlem av NELFO, står vi foranledningen til høy standard innen elektrofaget. Vår tilslutning til NELFO sikrer at vårt arbeid overholder bransjens beste praksis og retningslinjer. Gjennom NELFO har vi tilgang til kontinuerlig faglig utvikling og et sterkt nettverk av bransjekollegaer. Vår tilknytning til NELFO er en anerkjennelse av vårt engasjement for kvalitet og profesjonalitet i elektrobransjen.

Teamet vårt

Vårt team består av erfarne fagfolk. Bl.a Simon og Ole. Sammen styrer de skipet med presisjon og engasjement, og sikrer at hver oppgave utføres med topp kvalitet og dedikasjon. Møt resten av vårt team, og lær mer om kompetansen og lidenskapen som driver oss til å levere fremragende elektrotjenester.

Nyheter